Fiskeboller

INGREDIENSER
Fisk 48 % (hyse* 19 %, hvitlaks* 19 %, surimi 10 % (alaska pollock**, pacific whiting**, stabilisatorer
(E420, E450, E451), sukker)), melk, vann, tapiokastivelse, soyaolje, salt, sitrusfiber, krydderblanding
(muskat, pepper, druesukker, hvetefiber, melkesukker, stabilisator (E452)).
Fangstsoner: *Nordøstlige Atlanterhavet, **Stillehavet.

PRODUKTBESKRIVELSE
Madam Bergen fiskeboller er ovale med et fiskeinnhold på 48 %. Fiskebollene har en mild, god smak
og fin konsistens. Vekten per fiskebolle er ca. 30 gram. Fiskebollene blir kokt og pakket i beger med
lake, med sveiset overfilm. Deretter blir de pasteurisert. Produktet er produsert ved vår fabrikk i
Bergen og er framstilt av fisk fra det Nordøstlige Atlanterhavet og Stillehavet

ANVENDELSE/TILBEREDNING
Konsumeres varmebehandlet. Fiskebollene varmes i saus i ca. 5 minutter, alternativt stekes i smør
eller varmes i mikrobølgeovn ved 600 watt i ca. 4 minutter. La fiskebollene hvile i 2 minutter før
servering.