Fiskegrateng

fiskegrateng

INGREDIENSER
Fisk 31 % (sei*), melk, fiskekraft fra sei, gulrot, hvetemel, egg, makaroni, purreløk, smør, salt, muskat,
pepper. *Fangstsone: Nordøstlige Atlanterhavet.

PRODUKTBESKRIVELSE
Madam Bergen Fiskegrateng består av 31 % sei, og har en god smak og konsistens. Fiskegratengen
blir fylt i beger rett fra kokegryter, og pakkes varm i plastskåler med sveiset overfilm. Produktet blir
produsert ved vår fabrikk i Bergen, og er framstilt av fisk fra det Nordøstlige Atlanterhavet.

ANVENDELSE/TILBEREDNING
Konsumeres varmebehandlet. I stekeovn: (Anbefales) Skjær av filmen og stek fiskegratengen på rist
ved 180 grader i ca. 25 minutter. Dersom noe film sitter igjen, er ikke dette noe problem da filmen tåler
samme temperatur som skålen. Fiskegratengen kan også varmes i mikrobølgeovn. Stikk noen hull i
filmen og varm ved 750 W i ca. 4 minutter. Vær imidlertid oppmerksom på at stekeskorpen da ikke blir
sprø.