Fiskegrateng

Fiskegrateng

Tomatsalat med rødløk, agurk og hjertesalat passer veldig godt til fiskegrateng. Dressing med sennep og olivenolje gir en syrlig og frisk balanse i retten.

2 porsjoner

25 min

 

Ingredienser

1 Madam Bergen fersk fiskegrateng

2 stk plommetomater

5 cm agurk

1/2 stk hjertesalat

¼ stk rødløk

1 ss sterk sennep (ca 20 gr sterk)

6 ss god olivenolje (ca 50 gr)

1 ss hvitvineddik

½ ts sukker

½ ts flaksalt

Smak til med grovmalt svart pepper.

 

  • Mens fiskegratengen står i ovnen ved 180 grader i 25 minutter kan du røre sammen vinaigretten og lage tomatsalaten:

Ha sennep, salt, sukker og eddik i en bolle. Rør rundt med en visp mens du tilsetter olivenolje skje for skje. Hell den friske vinaigretten over skiver av plommetomat, agurkbiter, hjertesalatblader og tynne skiver rødløk. Har du noen friske urter er dette også godt til.