Fiskesuppe

fiskesuppe

INGREDIENSER
Fiskekraft (vann, salt, fisk, maltodekstrin, gjærekstrakt, løk, rapsolje, krydder, purre, gulrotekstrakt),
melk, fiskeboller 10 % (fersk hysefilet* 56 %, melk, tapiokastivelse, sitrusfiber, løk muskatblomme),
fløte, hvetemel, gulrot (5 %), sellerirot, rømme, smør, purre (3 %), salt, pepper. *Fangstsone:
Nordøstlige Atlanterhavet.

PRODUKTBESKRIVELSE
Madam Bergen fiskesuppe kokes på fiskekraft og grønnsaker som gulrot, purre og sellerirot. Suppen
er tilsatt 10 % fiskeboller, laget av 56 % hysefilet fra det Nordøstlige Atlanterhavet. Fiskesuppen har
en fyldig konsistens og en mild, god og rund smak. Fiskesuppen blir pakket i plastbeger à 500 g med
sveiset overfilm. Madam Bergen Fiskesuppe blir produsert ved vår fabrikk i Bergen.

ANVENDELSE/TILBEREDNING
I kjele: Varm suppen på middels sterk varme under omrøring. La suppen småkoke uten lokk i 2-3
minutter. I mikrobølgeovn: Skjær av filmen og varm fiskesuppen på 750 W i 4-5 minutter. Rør om før
servering.
Dersom suppen virker litt tykk, kan den spes med litt fiskebuljong eller melk. Serveringstips: strø over
finkuttet gressløk og server med godt brød og urtesmør.