Hjertekaker

hjertekaker

INGREDIENSER
Fisk 51 % (hvitlaks* 39 %, surimi 12 % (alaska pollock**, pacific whiting**, stabilisatorer (E420, E450,
E451), sukker)), melk, tapiokastivelse, salt, krydderblanding (muskat, pepper, druesukker, hvetefiber,
melkesukker, stabilisator (E452)). Stekt i rapsolje. Fangstsoner: *Nordøstlige Atlanterhavet,
**Stillehavet.

PRODUKTBESKRIVELSE
Hjertefiskekakene fra Madam Bergen er hjerteformede med et fiskeinnhold på 51 %. Fiskekakene har
en mild, god smak og fin konsistens. Vekten per fiskekake er ca. 60 gram. Fiskekakene er stekt i
rapsolje, hurtig avkjølt og pakket i beskyttende atmosfære. Produktet er produsert ved vår fabrikk i
Bergen og er framstilt av fisk fra det Nordøstlige Atlanterhavet og Stillehavet. Merk! Hvete er oppgitt
som allergen i fiskekakene pga. sitt innhold av hvetefiber. Hvetefiber er i utgangspunktet glutenfritt
men i følge reglementet skal alle ingredienser som inneholder ordet hvete merkes som allergen.
Fiskekakene kan derfor trygt spises av glutenallergikere.

ANVENDELSE/TILBEREDNING
Anvendes som pålegg på brød eller til middag. Varmes i stekepanne med smør ved middels varme i
ca. 2 minutter på hver side. Alternativt kan fiskekakene varmes i stekeovn ved 200 °C i 6 minutter.