Madam Bergen

Madam Bergen ble etablert i 1992.Madam Bergen leverer produkter til dagligvare og storhusholdning samt til egne utsalg i Bergen Sentrum.

Våre produkter er tuftet på god kunnskap og lange bergenske tradisjoner, samtidig som vi stadig utvikler nye produkter i tråd med dagens trender. Fiskematen produseres av de beste og ferskeste råstoffer uten tilsetting av konserveringsmidler. Vi gjennomfører jevnlig internkontroll på råstoff, prosess og hygiene. Vi gir deg som kunde trygghet for ferske produkter med høy kvalitet og særegen smak. Gull i NM 2006 for beste fiskegrateng og sølv for fiskebollene i samme mesterskap, gull for hjertekaken i 2005 og gull for beste fiskepudding 2003 understreker dette.

Høsten 2007 flyttet vi inn i ny og topp moderne fabrikk i Godvik like utenfor Bergen sentrum.

Produksjonen er optimalisert og kapasiteten mer enn doblet. Dermed står vi rustet til å ta imot større ordrer i fremtiden.

Som næringsmiddelprodusent oppfyller vi alle de krav som stilles til oss. Dette gir deg som forbruker en trygghet om at matvaresikkerheten er ivaretatt på best mulig måte gjennom hele fremstillingsprosessen.

Som næringsmiddelprodusent