raspeballer

raspeballer

INGREDIENSER
Potet (69 %), byggmel, hvetemel, potetflakes, salt, havregryn. Raspeballene er kokt og pakket i lake
(vann, buljong (salt, gjærekstrakt, smaksforsterker, sukker, maltodekstrin, aroma, kjøttekstrakt,
rapsolje, løk, krydder, hvitløk, løpestikke, sennepsfrø).

PRODUKTBESKRIVELSE
Madam Bergen Raspeballer er runde med en egenvekt på ca. 100 g. Raspeballene er framstilt av 69
% potet og andre naturlige ingredienser, som mel av bygg, hvete og havre. Raspeballene kokes,
pakkes og pasteuriseres– 500 g raspeballer og ca. 400 g lake – i beger med sveiset overfilm.
Produktet blir produsert og pakket ved vår fabrikk i Bergen.

ANVENDELSE/TILBEREDNING
Trekkes i kraft (evt. vann) i ca. 15-20 minutter før servering. Kan også skjæres i skiver og brunes lett
på pannen. Ikke egnet til frysing.