Hjertekaker

hjertekaker

INGREDIENSER

Fisk 50 % (hvitlaks* 39 %, surimi (fisk 11 % (alaska pollock**, pacific whiting**), stabilisator (E420, E450, E451), sukker)),melk, tapiokastivelse, salt, krydderblanding (muskat, pepper, druesukker, melkesukker (melk), stabilisator (E452)), sitrusfiber. Stekt i rapsolje. Fangstsoner: *Nordøstlige Atlanterhavet, **Stillehavet.

PRODUKTBESKRIVELSE
Madam Bergen Hjertefiskekaker er laget med den unike oppskriften som gir en mild og god smak og fin konsistens. Fiskekakene er hjerteformede veier ca 60g per stk. De lages ved vår fabrikk i Lofoten og er framstilt av fisk fra det Nordøstlige Atlanterhavet og Stillehavet.

ANVENDELSE/TILBEREDNING
Anvendes som pålegg på brød eller til middag. Varmes i stekepanne med smør ved middels varme i ca. 2 minutter på hver side. Alternativt kan fiskekakene varmes i stekeovn ved 200 °C i 6 minutter.