Hjertekaker

hjertekaker

INGREDIENSER

Fisk 50 % (hvitlaks* 39 %, surimi (fisk 11 % (alaska pollock**, pacific whiting**), stabilisator (E420, E450, E451), sukker)),melk, tapiokastivelse, salt, krydderblanding (muskat, pepper, druesukker, melkesukker (melk), stabilisator (E452)), sitrusfiber. Stekt i rapsolje. Fangstsoner: *Nordøstlige Atlanterhavet, **Stillehavet.

PRODUKTBESKRIVELSE
Hjertefiskekakene fra Madam Bergen er hjerteformede med et fiskeinnhold på 50%. Fiskekakene har en mild, god smak og fin konsistens. Vekten per fiskekake er ca. 60 gram. Fiskekakene er stekt i rapsolje, hurtig avkjølt og pakket i beskyttende atmosfære. Produktet er produsert ved vår fabrikk i Bergen og er framstilt av fisk fra det Nordøstlige Atlanterhavet og Stillehavet. Merk! Hvete er oppgitt
som allergen i fiskekakene pga. sitt innhold av hvetefiber. Hvetefiber er i utgangspunktet glutenfritt, men i følge reglementet skal alle ingredienser som inneholder ordet hvete merkes som allergen. Fiskekakene kan derfor trygt spises av glutenallergikere.

ANVENDELSE/TILBEREDNING
Anvendes som pålegg på brød eller til middag. Varmes i stekepanne med smør ved middels varme i ca. 2 minutter på hver side. Alternativt kan fiskekakene varmes i stekeovn ved 200 °C i 6 minutter.